Vehmasputki Oy toteutti As Oy Porin Airionkulmaan poistoilman lämmöntalteenottoratkaisun.

Vehmasputki Oy:ssä työskentelevä Jani Manner on seurannut HögforsGST:n HybridLTO-järjestelmän käyttöönottoa, joka on hänen mukaansa sujunut helposti. Katso video

HögforsGST Oy myy, valmistaa ja markkinoi lämmitysjärjestelmiä. Yrityksen asiakas Vehmasputki tekee talotekniikka-alan urakointeja.

Vehmasputki toimii pääsääntöisesti Porissa, mutta myös muualla Satakunnassa. Yritys työllistää noin viisikymmentä henkilöä.

– Teemme muun muassa putki- ja jäähdytystöitä pyrkien palvelemaan asiakkaitamme monipuolisesti, Manner kertoo. Järjestelmä oli helppo asentaa

– Tällä hetkellä olemme Porin torin kupeessa meidän ja HögforsGST:n yhteistyökohteessa. Toteutimme taloyhtiöön poistoilman lämmöntalteenoton ja saneerasimme lämmönjakotekniikan, Manner kertoo.

HögforsGST tarjosi Vehmasputken projektiin todella hyvän vaihtoehdon laitetoimituksessa. Viimeistellyn dokumentaation takia järjestelmä oli myös helppo asentaa.

– HögforsGST:llä on valmis ratkaisu tämän tyyppisiin rakennuksiin, joten ei ollut mitään mieltä lähteä suunnittelemaan projektia ihan alusta asti, Manner tuumaa.

Laitteistot säästävät energiaa

Manner mainitsee, ettei HögforsGST:n järjestelmiin kuuluva viiden vuoden takuu ole tänä päivänä itsestäänselvyys. Hänen mukaansa laitteistojen käyttö säästää energiaa ja sitä kautta rahaa, mikä on merkityksellistä loppuasiakkaan eli taloyhtiön silmissä.

– Suosittelen yhteistyötä HögforsGST:n kanssa taloyhtiöille ja urakoitsijoille. Järjestelmien toimitus sujuu helposti ja viiden vuoden takuu on iso juttu, Manner tiivistää.

Vehmasputki Oy | Karjalankatu 5, 28130 Pori | puh. (02) 6301 880 | vehmasputki@vehmasputki.fi | Aukioloaika klo 7 - 16