Automaatio ja sähkö

Toimitamme monipuoliset rakennusautomaation ratkaisut, joilla saavutetaan energiatehokas lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtojärjestelmien toiminta. Teemme automaatio- ja sähköasennukset ammattitaitoisesti, jolla varmistetaan tekninen toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä.

Tarvittaessa teemme myös tähän liittyvät sähkötyöt, yrityksellämme on S1 sähköurakointioikeudet ja palveluksessamme useampi ammattitaitoinen sähköasentaja.

Rakennusautomaatiotyöt

Ouman Flexiot

Toimitamme tarpeiden mukaan räätälöidyt rakennusautomaatiojärjestelmät niin pieniin kuin suuriin kohteisiin. Osaamiseemme kuuluu myös mm. pilvipalveluja hyödyntävät valvomoratkaisut mahdollistaen järjestelmien etävalvonnan.

Toimimme Ouman partnerina ja toimitamme Ouman Flexiot-järjestelmiä.

Asennamme myös kotitalouksien pienet lämmityksen- ja käyttöveden säätimet.

Rakennusautomaatiojärjestelmien huoltotyöt

Säännöllisellä huoltotyöllä varmistetaan tekninen toimintavarmuus ja pitkä käyttöikä sekä ylläpidetään matalaa energiankulutusta sekä asumisen viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Tilaa meiltä lämmitysjärjestelmän kuntotarkastus.

Huoltokohteita ovat mm. kaukolämpö- ja lämmönsäätöventtiilit sekä niiden toimilaiteet, säätimet ja anturit. Lisäksi tarkastamme säätöparametrit ja asetukset, ja teemme tarvittaessa ohjelmoinnit ja muutostyöt.